Emra Shqip 2014

Per vitin 2014 ne si staf realizues i kesaj ueb faqeje kemi perzgjedhur disa emra shum te perdorur, te pelqyer dhe modern per femijet tuaj. Per te mos humbur shum kohe ju ftojm ta shihni listen ne vazhdim :

Emra shqip me shkronjen M

Maha syte e medhenj
Mahnur ndricim hene
Mahek arome
Mahrin e ndritshme dhe e bukur si dielli
Mahrosh pjese e henes
Mahum drita e henes

Emra kosovar modern

Emra kosovar modern për meshkuj : Sazan, Selin, Serkan, Shëndrit, Shëngjin, Shkëlqim, Shkodran, Shkumbim, Shpat, Shpëtim, Shpend, Shpejtim, Skifter, Sokol, Suat, Edion, Edison, Edmir, Edmond, Edrit, Eduan, Erduan, Elvin, Elvis, Emir, Enis, Engjull, Enes, Erand, Erkan, Erlind, Ernest, Eroll, Ervin, Esat, Erton, Ernis, Labinot, Lavdrim, Ledion, Lekë, Leonard, Libert, Leonat, Liberon, Liridon, Lirik, Loart, Longar, Lorent, Lorian, Florian, Fatlum, Lulzim, Lunor, Lulmoll..

Emra kosovar modern për femra : Rajmonda, Rebeka, Redona, Reita, Renata, Rina, Rineta, Rinore, Rita, Romina, Rona, Rovena, Rozafa, Rozana, Rreze, Rrezearta, Rrushe, Rubina, Rudina, Rumejsa, Aldiana, Aldiona, Alie, Alinda, Aliona, Altiana, Altina, Altuna, Alzeta, Amalia, Andora, Anduena, Anela, Ronela, Merita, Angjela, Angjelina, Arbonita, Ardiane, Arianeta, Arianita, Arta, Artana, Artesa, Sabina, Sabrina, Sadete, Samanta, Samara, Samira, Selma, Serenata, Shkurta, Shpresa, Shqipdona..